top of page
9cce3d45-287b-436c-afbc-7040f00ab28d.jpg

Omgeving

Het dorpje Linden is bekend om het steeds groter wordende natuur- en recreatiegebied de Kraaijenbergse Plassen, een gebied met zeven grote natuur- en recreatieplassen (475 ha). Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht over het water. Tevens is dit voor vissers een mooie plek om hun hengel uit te gooien. Water(sport)liefhebbers die willen zwemmen, surfen, suppen of zeilen kunnen op verschillende plaatsen vanaf en in de nabije omgeving van de camping terecht.

De Kraaijenbergse Plassen

De Kraaijenbergse Plassen heeft een rijke natuur wat de perfecte plek maakt voor heerlijke wandel- of fietstochten. De Kraaijenbergse Plassen bestaan uit meerdere plassen die zich er uitstekend voor lenen om aan te recreëren. Met meer dan 475 hectare aan water is de Kraaijenbergse Plassen zeer geschikt voor verschillende watersporten zoals zeilen, kitesurfen, suppen of varen. 

Natuur

Het Land van Cuijk is zeer verrassend en afwisselend. Volop landelijk groen en rustieke dorpjes maken het tot een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied. Vanaf onze camping wandelt of fietst u direct de verharde paden van het natuurgebied de Kraaijenbergse Plassen op. De Maasdijken, het Maasheggenlandschap en de bosrijke omgeving van het landgoed Tongelaar liggen op korte afstand van de camping. Diverse fiets- en wandelroutes liggen bij ons voor u klaar. Ook kunt u fietsen op de knooppuntenroutes. 

Linden
Kraaijenbergse Plassen

In de omgeving

Voor een dagje uit kunt u een bezoek brengen aan de vestingplaats Grave, de stad Nijmegen of even de grens over naar het Duitse Goch of Kleef. 

bottom of page